Image from Google Jackets

Cocina mexicana : especialidades regionales / Socorro Puig, María Stoopen.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: León, España Everest 2008Description: 225 p. il., fotografías a color 30 cmISBN:
  • 9788424184582
  • 8424184580
Subject(s): LOC classification:
  • TX 716 M6 P85 2008
Contents:
Fuego, fogones y presencias sagradas -- La biodiversidad y la obtención de alimentos -- Abasto, distribución y conservación de alimentos -- Las especialidades regionales.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Préstamo Biblioteca Pedro Arrupe Acervo TX 716 M6 P85 2008 (Browse shelf(Opens below)) Available 080009

Incluye referencias bibliográficas (p. 222-223) e índice.

Fuego, fogones y presencias sagradas -- La biodiversidad y la obtención de alimentos -- Abasto, distribución y conservación de alimentos -- Las especialidades regionales.

There are no comments on this title.

to post a comment.