Microbiología e inocuidad de los alimentos
Material type:![Text](/opac-tmpl/lib/famfamfam/BK.png)
- 970-92630-0-5
- QR 115 F47 2000
Item type | Current library | Collection | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Préstamo | Biblioteca Pedro Arrupe | Acervo | QR 115 F47 2000 (Browse shelf(Opens below)) | Ej. 1 | Available | 058040 |
Browsing Biblioteca Pedro Arrupe shelves, Collection: Acervo Close shelf browser (Hides shelf browser)
No cover image available | ||||||||
QR 105 R4418 Microbiologia de las aguas / | QR 115 B34 Basic food microbiology | QR 115 B63 Introducción a la microbiología moderna de los alimentos | QR 115 F47 2000 Microbiología e inocuidad de los alimentos | QR 115 F73 1988 Food microbiology | QR 115 F735 1993 Microbiología de los alimentos | QR 115 F735 1993 Microbiología de los alimentos |
There are no comments on this title.