Functional properties of food components
Material type:![Text](/opac-tmpl/lib/famfamfam/BK.png)
- 0-12-561281-8
- TX 551 P65
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Préstamo | Biblioteca Pedro Arrupe | Acervo | TX 551 P65 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 034664 |
Browsing Biblioteca Pedro Arrupe shelves, Collection: Acervo Close shelf browser (Hides shelf browser)
No cover image available | No cover image available | |||||||
TX 551 O76 Manual de procedimientos para un servicio de nutrición artificial / | TX 551 P38.2004 Pautas para la orientación alimentaria en México / | TX 551 P38.2004 Pautas para la orientación alimentaria en México / | TX 551 P65 Functional properties of food components | TX 551 P68 1978 La Ciencia de los alimentos / | TX 551 P68 1978 La Ciencia de los alimentos / | TX 551 P68 1999 Ciencia de los alimentos |
There are no comments on this title.