Image from Google Jackets

Gestión de la calidad y de la seguridad e higiene alimentarias / José Luis Armendáriz Sanz.

By: Material type: TextTextSeries: Hosteleria y turismo. Dirección de cocina. Dirección de servicios de restauraciónPublication details: Madrid, España Paraninfo 2019 ©2019Edition: 2a ediciónDescription: xi, 304 páginas ilustraciones a color, diagramas, tablas 24 cmContent type:
  • texto
Media type:
  • sin medio
Carrier type:
  • volumen
ISBN:
  • 978-84-283-4093-9
Subject(s): LOC classification:
  • TX 911.3 V62 A75 2019
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Préstamo Biblioteca Pedro Arrupe Acervo TX 911.3 V62 A75 2019 (Browse shelf(Opens below)) Available 156709

Incluye referencias bibliográficas.

There are no comments on this title.

to post a comment.