Image from Google Jackets

Manual de arte culinario / Leticia García Atilano, Maurizio Rotti.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: México Trillas 2005 [Reimp. 2010]Description: 182 p. il. 23 cmISBN:
  • 9789682471575
  • 9682471575
Subject(s): LOC classification:
  • TX 641 G3
Contents:
La cocina -- Prevención de accidentes y primeros auxilios -- Verduras -- Métodos de cocción de los alimentos -- Fondos y esencias -- Sustancias ligantes, roux y salsas base -- Sopas -- Pescados y mariscos -- Carnes -- Anexo. Las papas.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode
Préstamo Biblioteca Pedro Arrupe Acervo TX 641 G3 (Browse shelf(Opens below)) Available 082180
Préstamo Biblioteca Pedro Arrupe Acervo TX 641 G3 (Browse shelf(Opens below)) ej.2 Available 080017

Incluye referencias bibliográficas (p. 167) e índice.

La cocina -- Prevención de accidentes y primeros auxilios -- Verduras -- Métodos de cocción de los alimentos -- Fondos y esencias -- Sustancias ligantes, roux y salsas base -- Sopas -- Pescados y mariscos -- Carnes -- Anexo. Las papas.

There are no comments on this title.

to post a comment.