000 01279cam a2200361 i 4500
001 21856714
003 UIAP
005 20230622173525.0
008 210104s2021 enka 001 0 eng d
020 _a9781839161032 (pasta dura)
020 _z9781839161063 (PDF ebook)
020 _z9781839161117 (epub)
040 _aUIAP
_bspa
_erda
_cUIAP
_dUIAP
050 0 0 _aTX 553 A3
_bE88 2021
245 1 0 _aSaltmarsh's essential guide to food additives /
_cedited by Mike Saltmarsh.
246 3 0 _aEssential guide to food additives
250 _a5th edition
264 1 _aCroydon, UK :
_bRoyal Society of Chemistry,
_c[2021]
264 4 _a©2021
300 _axxi, 304 páginas :
_bilustraciones, diagramas ;
_c25 cm
336 _atext
_2rdacontent
336 _astill image
_2rdacontent
337 _aunmediated
_2rdamedia
338 _avolume
_2rdacarrier
504 _aIncluye referencias bibliográficas, apéndice e índice.
541 0 _aBibliografía básica
_d2023/04/02
650 4 _aAditivos para alimentos
650 4 _aAditivos para alimentos
_xLeyes y legislación
_zPaíses de la Unión Europea
650 0 _aFood additives
650 0 _aFood additives
_xLaw and legislation
_zEuropean Union countries
700 1 _aSaltmarsh, Michael
_eeditor
999 _c177569
_d177569