000 01180nam a2200337 a 4500
001 CIA01000000000000000083687
005 20250326115953.0
008 060414s2007 flua b 001 0 eng
900 _aBK
020 _a1574445685 (alk. paper)
020 _a9781574445688
040 _aDLC
_bspa
_cDLC
_dBAKER
_dC#P
_erda
_dYDXCP
_dOCLCQ
_dBTCTA
_dUBY
_dCOO
_dDLC
_dUIAP
_erda
050 0 0 _aTX 546
_bS454 2007
245 0 0 _aSensory-directed flavor analysis /
_cedited by Ray Marsili.
260 _aBoca Raton, FL
_bCRC/Taylor & Francis
_cc2007
300 _a288 páginas
_bilustraciones
_c24 cm.
336 _atexto
_2rdacontent
337 _asin medio
_2rdamedia
338 _avolumen
_2rdacarrier
490 1 _aFood science and technology
_v[163]
504 _aIncluye referencias bibliográficas e índice.
650 4 _aAlimentos -
_xEvaluación sensorial
_932920
650 4 _aSabor
_9166264
650 0 _aFood -
_xSensory evaluation
_9166119
650 0 _aFlavor
_9166265
700 1 _aMarsili, Ray
_d1946-
_eeditor
_9166266
903 _aANGELES
_b50
_c20140404
_lCIA01
_h0948
903 _aPABLO
_b50
_c20140818
_lCIA01
_h1846
903 _c20141127
_lCIA01
_h2302
999 _c170541
_d170541