000 00831nam a2200241 04500
001 CIA01000000000000000042874
005 20220227190305.0
008 991125c19981998mx af 000 0 eng u
020 _a0-12-016441-8
035 _a008250
050 0 4 _aTX 537
_bA38
245 1 0 _aAdvances in food and nutrition research
260 _aEstados Unidos :
_bAcademic Press,
_c1998
300 _a199 p. :
_bil. ;
_c24 cm.
505 0 _aContenido: v.41. Starch : basic science to biotechnology
650 4 _aNutrición -
_xPublicaciones periódicas
650 4 _aAlimentos -
_xInvestigación -
_xPublicaciones periódicas
700 1 _aNoemi Sivak, Mirta, edit.
700 1 _aPreiss, Jack, edit.
903 _aLOGICAT
_b20
_c20040112
_lCIA01
_h1412
903 _aALEPH14
_b30
_c20051220
_lCIA01
_h1423
903 _c20141127
_lCIA01
_h2301
999 _c130237
_d130237